2cv


Daar staat ie
Ik wil een eend in Frankrijk. Het pruttelende geluid van de motor, het open dakje, het gemakkelijke sleutelen, het openklappende raampje, de waardeloze ruitenwissers, god, wat verlang ik daarnaar…


18 karaats, lopend te zien
Nu heb ik tussen de spullen van tante Jenneke nog een gouden horloge gevonden. Als ik dat nu eens verkoop en daar weer een eend van koop. Ik geef toe, het is een luxeprobleem. Wie wil een gouden horloge? Ik heb er een te koop.

9 thoughts on “2cv”

 1. Ben jij d’r ook al zo eendje?
  In de straat hierachter staan er zomaar 2! Een prachtig glanzende rode en een iets doffere grijze. In beide zitten kinderstoeltjes. Die gaan hem dus echt niet verkopen.
  Ik loer op dat oude mannetje die in zijn -eveneens grijze- eend boodschappen komt bij de Hoogvliet. Hij rijdt vast niet lang meer (die man)

 2. Als je het echt niet meer uithoud, trillende handen, hoofdpijn of een eetstoornis krijgt, mag je de onze wel een dagje lenen.

  RobertS

 3. Het enige goud dat ik koester is de slavenarmband die ik op mijn 18e heb gekregen. Verder ben ik meer een zilver-tiepje. En dat nog niet eens veel.
  De stijl van het horloge is ook wel erg tante Jenneke, vrees ik….

 4. Ik heb van haar een slavenarmband gekregen, die had zij weer in 1953 van haar ouders (S. grootouders).

  Jammer, ik vrees dat dat saaie ouwerwetse ding niet veel gaat opleveren. Ik zag ze hier voor 600 eur in de etalage van Lyppens liggen. Ik kan nog even Marktplaats proberen, anders gewoon idd … Lyppens.

 5. ik vrees veel, vanavond (denk aan je stijl, D!)
  Ik weet niet hoe hoog je nood is, maar ik ken iemand die in eenden doet. Rijdt zelf overigens in een snoek (ook mooi!!!!)

 6. Ik heb vorige week een proefritje gemaakt in een van 1750 euro. Maar ik vond hem niet lekker rijden en de remmen deden het ook niet al te best. Als ik daar 934 km mee moet rijden, neen, dank u.

  Ik heb 2 van die horloges, scheelt toch al weer. Als ze temninste iets opbrengen.

Comments are closed.