Poes


‘s Ochtends heb ik minstens 5 grote gieters van 10 liter nodig om de plantjes tevreden te stellen. ‘s Avonds moet er dan weer 30 liter overheen.

De buurvrouw die het balkon beheert, is tijdelijk in het buitenland. Van haar twee poezenzusjes is er ?©?©n schijtebroekje. Vooral klussende mannen brengen haar in paniek. Die waren er vorige week en weg was ze.
Ze was echt weg. Een paar jaar geleden was ze in haar angst al vanuit de goot 16 meter naar beneden gedonderd. Schade: 1 gebroken teentje.
Nu vond Saar haar. Ze zat in een kast in een loze ruimte onder een la. De werkster had gedacht, hee, die open la, die schuif ik even dicht, staat zo slordig. Weg poes.


Nu zit ze – gekalmeerd – in een gewone, gemakkelijk te bereiken kast met schuifdeur.

2 thoughts on “Poes”

  1. Op tijd gevonden, gelukkig.

    Onze Sebas zaliger kon er ook wat van. Eens wilde ik de was uit de droger halen (die droger klapte vanzelf open wanneer ‘t klaar was) en greep op zijn warme poezenlijf. RRrrrrr? ? ? rrr ofzo, zei die.

  2. Ja, ik check electrische apparatuur met openslaande deurtjes altijd driedubbel. Stelletje sukkels. Wel lekker warm. zo’n droger met verse was.

Comments are closed.