Afsluitdijk

In 1965, we gingen misschien wel naar Friesland, Bakkeveen oid?

De rest van de foto’s zal ik in een fijne diapresentatie ergens anders online zetten, ik blijf bezig.

12 thoughts on “Afsluitdijk”

 1. Leuk he, ik heb net een nieuwe scanner en zit nu met een hele stapel foto’s om die in te scannen. Veel jeugdherinneringen hier.

  RobertS

 2. Ja leuk! Ik moet verschoten en stoffige dia’s doen. Na selectie blijven er 600 (!) over. Ik ga weer strenger selecteren. maar het levert wel een mooi jaren ’60 beeld op.
  Waar ben jij opgegroeid, Robert?

 3. Ik ben opgegroeid in Amsterdam. Ten Cate straat. Het verlengde van de markt. Met 4 personen in een 2 kamer woning. Wij hadden een Blauwe Opel net als boven op de foto. Een Opel record geloof ik.

 4. Jaja, Opel Rekord, zeker. Wij zaten met 8 in een vierkamerwoning in Den Haag. Net zoiets.

 5. Er zit een vrolijk jongetje achter het stuur. De fotograaf had een goed oog, die foto bij het hunebed zal niet voor niks met Opel Rekord op de achtergrond genomen zijn. Een bewuste keuze. Het blijft me verrassen!

 6. Nee ik geef die auto niet de schuld maar ik heb hetzelfde gevoel: ik blijf zitten waar ik zit. En het is ook nog humoristisch bedoeld( waar is mijn smiley gbleven)

 7. Het beste dat ik ooit gedaan heb is juist uit die Opel stappen. Letterlijk door te gaan bewegen, lopen en zwemmen. Als ik niet beweeg kan ik niet nadenken, laat staan knopen doorhakken. Als je gelukkig bent waar je zit blijf je lekker zitten.

Comments are closed.