De aannemer

De projectleider van de firma van meneer Bernard, Dominique
had al eerder een gedeelte van het dak gerepareerd en dat naar volle tevredenheid.
Toen ik in de zomer de klimop van het dak van de salon met veel moeite had verwijderd, kwam er nog een rotte balk tevoorschijn.

Ik had daarom weer een afspraak gemaakt met Dominique. Jammer genoeg lukte het hem niet om in de kerstvakantie het karwei te klaren, maar vrijdag kwamen ze en vandaag is het gebeurd. Onze buurman had me zaterdag al gemaild en mr. Bernard stuurde me zelf ook een fotootje:

Dat ziet er weer keurig uit. Ik kreeg de offerte ook al per mail. Een heel modern bedrijf, la SARL Bernard in St. Vaury.

5 thoughts on “De aannemer”

  1. Goeie reclame, ik zal aan hem denken als mijn balk weer verrot is. Maar voorlopig heb ik de rotte ramen zelf met een blikje van de Gamma aangepakt.

  2. Ik geloof niet dat een blikje verf hier afdoende was. Het dak zou op den duur instorten. Het huis gaat zich vervolgens gewoon in de grond terugtrekken. En dan heb je niks as een grote stapel stenen. Heb ik wel eens ergens gelezen.

  3. Begrijp me niet verkeerd. Ik heb het niet over een blikje verf. De ramen moesten weggebikt worden waar ze rot waren. En dan is altijd maar de vraag of je iets overhoudt. Daarna moesten ze worden geimpregneerd zodat het overgebleven houd keihard werd en daarna opgevuld met iets dat nooit meer kan rotten.
    Twee jaar geleden had ik ook al een stuk gedaan, maar nu was vlak ernaast weer een stuk verrot. Hopelijk gaat het steeds bij kleine beetjes dan heb ik uiteindelijk het hele kozijn vervangen.

  4. Ja dat had ik ook bij mijn tuinhuisje Bea, maar het was al te ver dus moest ik het alsnog vervangen. Troost, je kan tegenwoordig zo een goedkope Pool bestellen.

Comments are closed.