PlayMobil


Weer te laat!
Behalve Vinca, OLV-bedstro en een paar geraniumsoorten is ook deze teunisbloem meegelift naar Frankrijk. Zoals misschien bekend, gaan de bloemen bij de schemering nogal schielijk open. Een kwestie van 5 seconden en daar ontvouwt zich een wonder in de vorm van een zwavelgeel lampje. Ik heb het hier nog steeds niet zien gebeuren, ik ben even afgeleid en…het is alweer gebeurd.


Het tafelkleedje dat eerst om de derri?¬¨?Üre van de herbergierster spande, ligt nu braaf op de tafel in de salon. We hadden behoefte aan een tafel waaraan gewerkt kan worden, zodat die niet bij elke maaltijd ontruimd moet worden. De meisjes (13 en bijna 12!!) hebben die meteen volgezet met PlayMobil. Siebe is verontwaardigd dat hij geen eigen tafel heeft. Hij heeft al een eigen boekenkast, dus hij moet niet zeuren.


Tijdens het bevestigen van de waslijn vond Kwint een egel onder de struikjes. Ik kon niet voorkomen dat hij hem verwondde. maar toen ik dat arme beest in een emmertje naar een veilige plek wilde brengen en de honden in huis had opgesloten, stond Kwint plots naast me. Hij had een raampje weten open te wrikken en was me gevolgd. Ik moest hem in een houdgreep nemen, hij was een beetje hyper. Saar is nu tijdelijk gebrouilleerd met hem.

2 thoughts on “PlayMobil”

Comments are closed.