7 thoughts on “Erasmusweg 3”

  1. Ik kom er (bijna) dagelijks langs. Die kleurtjes zijn best wel geinig, h?®? Het 1e blok heeft blauwe accenten. Ik heb me altijd zeer verwonderd over die enorme hoeveelheid pijpjes op het dak

  2. Ik vond het autopark van 50 jaar geleden leuker. Of is dat een typisch mannenopmerking? Zie je de antennes op die oude foto’s? En dan hebben wij problemen met schotels?!

  3. Die auto’s zijn gewoon aantrekkelijker, Gertjan, vind ik ook. Maar ik ben dan ook een ouweautoliefhebbe en een oude autoliefhebber, dat ook.

  4. Mijn collega had via Schoolbank.nl weer contact met een klasgenootje van de lagere school 35 jaar geleden. ‘Weet je nog dat jij de hoofdmeester dood hebt gevonden’, vroeg zijn oude vriend. Dat was waar ook.
    Hansje had zijn best gedaan en mocht als beloning de schoolbel luiden. Die bevond zich in het kamertje van de hoofdmeester. Toen Hansje de kamer binnenkwam lag de man met zijn hoofd op zijn armen. Hansje stootte hem aan en zei: Ik mag de schoolbel luiden. De meester gleed dood van zijn stoel. Hansje is keihard naar huis gerend. Waar gebeurd maar verdrongen!

Comments are closed.