Hu paard!

Helaas, hoe lief dit brave paard ook was, galopperen wilde hij niet. Wel keihard draven.
En omdat de juf in de manege mij geen enkele aanwijzing hoe ik dat wel voor mekaar zou krijgen, of anderzins instructies gaf, hou ik deze club voor gezien. Dat is heel jammer, omdat Yeva wel blij is met dezelfde juf.
En we reden na afloop zo gezellig samen naar huis!
Ik meld me in Frankrijk wel bij Florence en R?©mi.

Hier nog een filmpje van het f?™te du cheval. Dat kleine lopende riddertje is R?©mi.

2 thoughts on “Hu paard!”

  1. Dat is idd erg frustrerend, want in draf schut je als een gek. Misschien dat het paard het gewoon vertikte omdat hij aanvoelde dat er een beginner opzat? Doet me namelijk denken aan mijn eerste ponykamp. We moesten proefrijden om in de juiste groep ingedeeld te worden. Ik dacht slim te wezen en koos de oudste, haha. Nou dat heb ik geweten. Met het bit indoen bleek de mond al vol distels en bij het rijden was ie geen versnelling hoger te krijgen als hij dat niet wilde en liep overal waar het hem goed leek. Nu ik het teruglees, haha zie ik overeenkomsten met mijn ex.

  2. Vorige week ging het juist heel goed, hopla, in galop.. En dit paard luisterde verder heel goed, ook naar mijn stem. Natuurlijk ligt dat aan mij, maar de instructrice liet het gewoon afweten. Ik heb wel eens zo’n les gezien, dan riep de lesgever: GALOP! en dan sprong het hele stel braaf in een sukkelige galop.

    Ik ken wel meer van die eigenwijze dieren, ik zat ooit op een piepklein ponytje, dat weigerde ook te galopperen. Dan word je pas goed door mekaar geschud. Ik voel het nog.

    Gelukkig is ex ex.

Comments are closed.