Kapper


Uitgroei

Ik ging gisteren naar de kapper en dan beginnen ze: verf je je haar zelf? Je eigen kleur is wel heel donker he? Zal ik een kleurpoeling doen, dan zie je die uitgroei niet. Is het altijd zo droog. Heb je veel gezwommen deze zomer? (Dat is een rare opmerking, maar ze bedoelen: heb je met je kop in de chloor gezeten?). Goh, helemaal scheef geknipt (hebben ze zelf de vorige keer gedaan).
Etc.

Dan wil ik niet meer, snap je. Ze moeten zeggen: Wat een schitterende bos haar, zal ik er wat spul in doen, dat het nog soepeler valt?

Zucht. Het blijft toch een soort tandarts.

Naschrift:

De kinderen dachten dat het een foto van Maria was, de cavia rechts op de foto.

7 thoughts on “Kapper”

  1. En dan te bedenken dat jij nog een enorme bos haar hebt. Moet je nagaan als ik met een paar sprietjes in die stoel zit en dan na 10 minuten al weer buiten sta. De helft van de tijd gaat dan ook nog op aan het kiezen van de gel ed. om de haren goed te rangschikken 🙁

  2. Nooit, nooit zijn ze blij met jou of je haar of je vorige kapper, zelfs als ze het zelf zijn.
    Het is net zoiets als de belichting in de kleedhokjes, dat wil je ook allemaal niet weten, wat je daar ziet. Hele foute PR.

  3. Yakkie, ja die belichting in de pashokjes….Je ziet er altijd lijkbleek uit en er blijkt zich bovendien een heel heuvellandschap gevormd te hebben op je bovenbenen, die je door de grillige schaduwen ook nog eens leuk in beeld krijgt 🙁

  4. Dat bedoel ik. Als je tevreden naar jezelf kunt kijken, dan koop je nog eens wat. Nu verlaat je geschokt het pand. Tis wel goedkoper zo.

  5. Zo’n foto kan ik mij niet veroorloven, maar ik heb wel al 20 jaar dezelfde kapper omdat ze daar niet zeuren. Hoek Willemstraat, Marnixstraat. Reinders.

Comments are closed.