Olympische Spelen

Wat de TV betreft: het is een kwestie van stervensbegeleiding. Het beeld is egaal groen en er klinkt om de zoveel tijd een vonkachtige knal waarbij het beeld helemaal verdwijnt. Desondanks hebben we gisteren toch een stuk van de 1000 m voor vrouwen kunnen zien. Ze hielden op bij de rit van Cindy Klassen, zodat we de triomf van Timmer en Friesinger niet hebben kunnen zien. De Franse verslaggevers raken steeds in verregaande staat van opwinding als een landgenoot eerste dreigt te worden. Zelfs bij een Canadees worden ze al wat drukker, iets wat de meisjes erg vermakelijk vinden. Dat wij precies hetzelfde doen m.m. is heel wat anders. Holy! Zien we net de Nederlandse bobslee uit de bocht vliegen!

Omdat de kachel in de salon deze keer nauwelijks problemen geeft (zie winter), zitten we daar veel. De hondjes waarderen vooral het kleed en de stoelen. Dat zal wel lekker zacht zijn aan hun stadse pootjes. Ze spelen aan een stuk door, als Kwint tenminste niet buiten bezig is met Siebe te helpen door in de hark te happen.
appelboompje
Yeva wil per se het stuk tussen onze echte tuin en de moestuin van de buren ontginnen. Daar was ze vorig jaar al mee begonnen en deze keer hebben we haar een handje geholpen met de electrische heggeschaar. Hopelijk kunnen de fruitboompjes die daar staan, dit jaar iets vrijer ademen. Als alle bramen verwijderd zijn, moeten we ze alleen nog snoeien en mesten.

Het terrain wordt steeds overzichtelijker. Het is een kwestie van gestaag doorhakken en -zagen.

One thought on “Olympische Spelen”

  1. Mooi , jullie tuinzicht. Verder heb ik genoten van de overvloed van sneeuwklokjes in jullie tuin. Bij mij willen ze absoluut niet groeien. Dan maar genieten bij een ander. Nog een fijne week!

Comments are closed.