Open dag


Leeg tuinhuis

Tussen 11 en 13 uur moest ik mijn tuin openstellen voor publiek. Nou, beste jongens en meisjes, het liep storm! In totaal 2 kopers gezien, die allebei heel graag wilden, dus ?©¬¥¬¥n was genoeg geweest.


Voor het Institut N?©erlandais

Verder heb ik eindelijk de ideale 2cv gevonden. Ik zeg verder niks tot het geregeld is, geen slapende honden wakker maken of iemand op een idee brengen, maar ik ben geweldig blij. Die van de foto is een Parijse en is niet van mij en wordt ook niet van mij. Later meer.

4 thoughts on “Open dag”

  1. Je kunt niks zelf bepalen. Dat is maar goed ook, anders zaten er alleen de mensen met geld. En het is tenslotte allemaal opgezet voor de arrebeiers, dat ze nog een beetje groente konden kweken.

    Huis en tuin worden door een “onafhankelijke” commissie getaxeerd, je gaat akkoord en hup, verkopen maar. Er is een gigantische wachtlijst, dus begrijpen doe ik het niet. Dat er maar twee kwamen.
    Stel je voor dat het niet verkocht wordt, oei.

    Vliegt mijn eend ook weer met de noorderzon naar het zuiden.

  2. Tuin eruit en eend erin… hmmm, tijd voor de aankoop van een vijver. Of een stuk asfalt natuurlijk. Of neem je hem mee naar Frankrijk? Daar is genoeg asfalt om heerlijk te 2CV-en!

  3. Zwemvijvertje lijkt me wel wat. Eend wordt heel luuks naar Frankrijk gebracht en blijft daar. Amsterdam – ons Franse huis duurt 2 dagen met een 2cv, vrees ik.

Comments are closed.