Rotterdam

In 1997 stond Siebe op een hoogwerker op de Erasmusbrug in Rotterdam het panorama te fotograferen. Wij (Elz, Yeva en Sara) waren met het Openbaar Vervoer naar Rotjeknor gekomen, metro, trein, tram, en keken naar de hoogwerker waar Siebe stond…


en werden toen per auto naar Hotel New York gebracht door Carel van Hees. Daar aten we gedrie?´n een taartje, dronken een kopje thee en voeren met de hoteltaxiboot, onder de Erasmusbrug door (luid toeterend) naar Leuvenhaven, waar we met de tram en de trein weer naar Amsterdam gingen. Behalve het panorama is alleen deze foto nog over. Maar misschien heeft Carel nog iets in zijn archief. Ik zal het hem eens vragen. Hij had toen wel een camera bij zich.
Kijk eens naar het werk van www.carelvanhees.nl. Het is even zoeken, die site.

8 thoughts on “Rotterdam”

 1. Wat een leuke foto. Voor mij is de jeugd van Yeva en Saar in een flits voorbij gegaan.

 2. Ja lief, he? Dat was een bijzondere dag, ik vergat nog de bus die we in R’dam namen. We hebben die dag alle soorten OV gehad, geloof ik.

 3. En zelfs toen had jij al een goeie digitale camera?!?
  Pfff, ik vind het beremoeilijk om oude foto’s te kopieren en kwalitatief goed op het net te zetten. Nog tips?

 4. Goeie spullen, dat is het geheim. Toen had ik een digitale camera die je gratis bij een heeeeeel erg dure scanner kreeg. Maar plotseling deed hij het niet meer. En ik heb alle foto’s echt achterlijk opgeslagen.

  Nu scan ik en bewaar ik op cdrom. Schijnt ook niet betrouwbaar, maar ja wie dan leeft dan zorgt. Ik laat de leuke plaatjes afdrukken door key-color.nl, zodat we weer echte kiekjes hebben.

 5. Aawwlll.
  Wanneer ik bovenstaande foto zie, dan hoor ik ze tevens -in gedachten- “let it snow” zingen.
  Had jij het niet laatst over ribbetjes kraken? Dat gevoel, dus.

 6. Erg, he? Ze zijn nog steeds even geweldig. Maar zo zijn ze wel erg vertederend. Zo lief blond. Die van mijn broertje lijken er wel op. Dus die grijpen we bij elke gelegenheid, natuurlijk.

Comments are closed.