Schone slaapster?

Het was vrijdag, dat betekende: DIRK. Het was weer een feest, veel fijne, flink uitdijende exemplaren die ik mooi in hun natuurlijke omgeving kon bestuderen.
Deze keer waren de bakken bij de ingang gevuld met vrolijke voorjaars- en zomerplanten (79 eurocenten) – allemaal van het onbekende merk Sleeping Beauties – die ik onmiddellijk voor de Franse tuin bestemde.


Ik heb de hand weten te leggen op een paar geraniums, lelietjes van dalen, echinaceae en eryngia (meervoud van eryngium, sierdistel), die ik ook wel in de volkstuin heb staan. Het probleem van uitgraven en meenemen is dat ik dan in ?©?©n klap het zevenblad importeer, en daar zit niemand op te wachten.

4 thoughts on “Schone slaapster?”

  1. Ik had me b.. moeten houden. Het 7-blad is hier inmiddels ge-explodeerd.
    Ik heb ooit van iemand een hortensia die ze over had gekregen. Sindsdien moet ik errug opletten en zodra ik het zie, trek ik het uit. Nu is het nog enigszins beheersbaar.

  2. Dat zag ik gisteren ook. Helemaal vergeten foto’s te maken.
    Ik moest bagger van het ene grasveld naar het andere brengen en verspreiden. Met een roestige schop en dito kruiwagen waarvan de band half leeg was. Grrr. Het sloeg echt nergens op. Als je het niet doet: 75 euri/uur.

Comments are closed.