Update tuinquaestie


De gewraakte haag

Mijn protestbrief van twee weken geleden heeft een aardig effect gehad. De taxatie is met 461 euro omhoog gegaan. Bij het vorige totaal was trouwens een fout gemaakt in mijn nadeel van 101 euro, kwam ik achter toen ik alles even dubbelcheckte. Gewoon lagere-school optellen! En ik maar denken dat die volkstuinders ouwerwets degelijk waren. Nog een illusie armer.


Detail van de foto boven, mijn kant is 1.80 m

Er werd niet meer gerept van de haaghoogte terugbrengen tot 1.80 m., dus ik heb de boel maar getekend teruggestuurd. Laatste zaterdag van de maand is iedereen welkom om de boel te bezichtigen. Dat is verplicht. Einde verhaal, hoop ik dan maar. Pas als het geld op mijn rekening is gestort, ga ik het er nooit meer over hebben, hoop ik. Beloof ik.


Nog 1 nachtje slapen, Marjolein!

Morgen gaan we dan eindelijk een maatje voor Marjolein halen. Dat mensen nog geld willen hebben voor cavia’s die ze wegdoen, omdat er niemand meer naar kijkt, gaat wel ver. Je zou geld toe moeten krijgen! We zijn een soort individuele qualiteitsopvang tenslotte.


Foto: Hollandse Hoogte, tel: 020 5306070

Ik heb nog 3 van deze kastjes her en der verspreid over Europa. Ze zijn alleen niet wit. Dankzij de inbreng van de afdeling Lifestyle van Hollandse Hoogte ga ik ze maar eens verven. Het moet er wel nep-versleten uit zien, net als onze plavuizen.

4 thoughts on “Update tuinquaestie”

  1. Het is net alsof je tegenwoordig alleen nog iets voor elkaar kunt krijgen met een grote bek of via een kwade brief. Ben ook in vorm aan het raken en dit geeft goede moed 😉

    Leuk kastje trouwens.

  2. Ik heb slechts mijn verbazing uitgesproken, niet eens een grote bek gegeven.
    Ik krijg eigenlijk altijd gelijk, heel irrtant voor de omstanders.
    Protesteren werkt altijd, is mijn ervaring.

Comments are closed.