Wachten


Zondag heeft Yeva onder mijn supervisie de bakken met aarde gevuld en de zaadjes in de grond gestopt. Het kwam er meer op neer dat ik al niezend en proestend en tranend een beetje vaag gebaarde wat er moest gebeuren, want de hooikoorts was niet eerder zo heftig. Als het in de maand april elke dag regent, is er niets aan de hand.
Merkwaardig genoeg had ik er zaterdag tijdens de re?¬?nie geen last van. Het zal wel psychisch zijn.


Terwijl ik blaffend op de bank hing, hing Yeva de hippie uit. Peace!

10 thoughts on “Wachten”

  1. Is gefikst. Het is gewoon html wat de klok slaat, dus het a href=”,,,,” verhaal. Met groter dan en kleiner dan.

    Maar inderdaad, links beneden, dat ben ik pratend met Philip de Josselin de Jong van Studio 124, oud-schoolgenoot en oud-studentenhuisgenoot uit Groningen. Ik zie hem zo vaak dat het eigenlijk niet telt, want zijn bureau zit op 1 minuut lopen van ons huis.

  2. Hadden wij het al eens over G gehad? (of was dat Hanneke? Ik weet het even niet meer)
    Wanneer zat jij daar? Ik van ’77 tot ’81

  3. Maar jij zat kennelijk in een leuk studentenhuis. Toen ik begon was het verdomd moeilijk om aan woonruimte te komen. Dus het werd zo’n Selwerd-flat. Daarna naar ‘randstad’ Beijum.

  4. En nu praat ik helegaar niet meer over het door jou gestarte onderwerp: wat voor zaadjes zijn er gezaaid?

  5. Ach, gewoon, runner beans, alle soorten zonnebloemen, meloenen, allerlei kruiden, courgettes, pompoenen, dat soort, snel vullende snelle groeiers. Oostindische kers. Elk jaar bijna hetzelfde. De rest gaat gewoon de kouwe gond in. Goudsbloemen, cosmea, van die dingen.

Comments are closed.