Cavia-talk


Knorretje denkt dat Soes haar moeder is

Morgenochtend wordt de Eend technisch gecontroleerd bij het APK-station in Gu?¬©ret waar R?¬©mi zijn wrak in februari ook had laten keuren (goedgekeurd). Control’Zen, noemen ze zich, sans stress. Zal mij benieuwen.

Eindelijk konden de cavia’s op de foto omdat hun hokken werden verschoond.
Ze hebben twee enorme konijnenhokken met een opening ertussen, waar ze voortdurend door hollen, om al het lekkers op te eten wat hier gewoon met bakken tegelijk uit de grond komt zetten. Begin juli had ik al een berg hooi gemaakt. Het voelt idioot om in de supermarkt een pak hooi te kopen, als het gratis met een beetje zon, bij je eigen thuis geproduceerd kan worden.
Wat zien ze er kerngezond uit, h?®?

De drukke cavia Piep durfden we niet op de tafel te zetten uit angst dat ze er plots afspringt, het is een soort Bess, die is ook zo onhandig. Deze twee blijven iets beter zitten voor de foto. Met de nieuwe camera.


Onze log?©e Knorretje

2 thoughts on “Cavia-talk”

  1. Nou ben ik toch wel benieuwd wat voor camera jij hebt gekregen! Dat ze zo goed blijven zitten met een nieuwe camera, daar zitten denkelijk toch wel wat extra kostbare knopjes aan.
    Maar dat scherp stellen heb jij toch ook nog niet onder de knie. Moeilijk! Zeker bij dieren, kijk maar eens hoe ik het eraf bracht: robertineromeny.nl/?p=38.

  2. Hoezo niet scherp? Zet een bril op, gelijk ik atijd doe!
    Laat die camera nu sprekend op de jounes lijken.

Comments are closed.