Pissenlit


Romantisch bospad

Deze keer hebben methode Siebe geprobeerd: om 5 uur opstaan en om 6 uur weg. Nou ja, het werd 6:15 uur en daar bleef hij nog een tijd over mopperen.
De weg wordt elke keer korter, gek genoeg. Je zou denken dat hij juist langer werd, omdat alles bekend is, maar het werkt dus andersom.

Ondanks de enorme droogte is het hier groen. En dankzij de droogte is het niet zo krankzinnig uit de hand gelopen. E?©n keertje maaien en de boel is weer knap. De irissen bloeien, de clematis (montana, eigen kweek), de seringen, de geraniums en de vorg jaar geimporteerde daslook.
Twee jaar geleden hebben we door de bramenjungle een pad gebaand en dat ligt er nu romantisch te wezen tussen de wilde bloemen.


Schilderijtje van Monet

Het grote terrein is van een ongekende schoonheid. Helemaal gevuld met paardebloembollen, dat ziet er schitterend uit, maar is weer minder, hoewel de cavia’s er dol op zijn. En onze buren in het voorjaar. Op het groen dan, niet die zaden.
Het weer is natuurlijk prachtig, het ruikt verrukkelijk en buiten is het een keet van jewelste, de vogels kunnen geen seconde hun snavel houden.
Hoera, we zijn weer thuis.

Dat we nu koninginnedag op de Nieuwmarkt moeten missen!

Ik moet een andere camera hebben, want als ik op de knop druk, geef ik het toestel een zwiep, waardoor alles onscherp wordt. Je heb tegenwoordig ingebouwde anti-zwiep camera’s, die moet ik hebben.

One thought on “Pissenlit”

Comments are closed.