Avondzon

We liepen gisterenavond nog even een rondje met een aangenaam zonnetje. Het rook heerlijk, Kwint huppelde vrolijk heen en weer en de bomen toonden de nieuwste herfstmode.

De dode koe met kalf lag er nog net zo bij. Toen we iets hoger waren, zagen we onze buren met hun watertank richting huis gaan. Dat zie ik alleen op het origineel, maar kijk, hier een detail van de foto boven:

Maar waar staan de koeien van de buren dit keer? Ik dacht toch echt dat ik ze helemaal aan de andere kant van onze berg had gespot. Die Charolais in de achtergrond van de eerste foto zijn net als de dode beesten ook van onze dierenfluisteraar.


WC van een aire zonder benzine

De terugweg vandaag begon goed in Parijs, maar in Lille besloten we vanuit het centrum in een rechte lijn oostwaarts gaan naar de andere autoweg om een eindeloze file te vermijden. Dat zou wel interessant en informatief geweest zijn, als we niet allebei doodmoe waren geweest en naar huis wilden. In Antwerpen stond ook alles vast. Een professor in de filekunde vertelde op de radio dat het alleen maar erger ging worden. Dat konden we goed merken.


Interessante bouwwerken tijdens de zoektocht bij Lille

We zijn er. Nu even vroeg naar bed.