Frambozentaart

Bij de grote Appies kun je frambozen in de diepvries krijgen. In Frankrijk zijn gigantische zakken verkrijgbaar, net als bij de Makro, maar bij die laatste winkel komen we eigenlijk nooit meer, sinds Siebe niet meer bij de Kamer van Koophandel loopt. Jammer, want ze hadden altijd wel interessante dingen bij de foodafdeling.

Anyway (dat komt echt door onze Farrow & Ball-vriend, wah-ever), vandaag dacht ik met behulp van de maggimiks een frambozentaart te maken. Zanddeeg een makkie met de makkimiks, banketbakkersroom idem dito, jam maken van ?©?©n bakkie frambozen, alles met beleid bij mekaar mikken en klaar is kees.

Alleen wordt hij niet hard, hoe dat nu weer moet. Hij smaakt verder goed, maar ziet eruit als een auto-ongeluk. Er ging iets mis bij het uit de vorm halen van het baksel.

5 thoughts on “Frambozentaart”

  1. Ach, mijn oma zei dan altijd: waar het naar toe gaat, daar ziet het ook niet leuk uit. Als het lekker is doe je vanzelf je ogen dicht toch?
    Ik heb ze nog nooit zien liggen bij onze grote Appie. En bij de makro kom ik slechts zo’n 4x per jaar. Toch es kijken.

  2. Bij de Appie in relatief kleine bakjes naast de bosvruchten. Ik zou wel weer eens naar de makro willen, alleen om naar die krankzinnige overdaad te kijken.

  3. Wanneer ik weer es ga zal ik te tippen. Overigens heb ik die knul net ff doorgelinkt naar mijn collega Engels en die ging uit d’r dak!

  4. Hij heeft net een heleboel filmpjes weggehaald, heel jammer, want we lachtten ons helemaal gek.

Comments are closed.