Int?©gration totale


Ik moest trommelen tijdens het d?©fil?©

Jaja, het is gebeurd: Siebe kreeg een handje van de slager! Hij was er zo niet op bedacht, dat hij zich rotschrok, maar het is echt waar, we horen erbij. En of dat niet genoeg was voor ?©?©n dag, kwam de zus van het Grote Huis met haar verloofde langs om ons uit te nodigen voor haar huwelijksfeest 16 augustus. Ook dat nog, hoera.


www.alegria.biz, de troupe die de paardenshow dit jaar deed

Maar we zijn er nog niet, net, op het F?‚Ñ¢te du Cheval kwamen we tegelijkertijd met de notaris en z’n gezinnetje aan, krijg ik bisous! Nou breekt toch echt m’n klomp, hoor.
Morgen weer verder, ik moet even koken, dat had ik trouwens tussen de middag hebben moeten doen, de integratie is nog niet helemaal voltooid.


Onze manegevrienden in een Sumaworstelpartij

5 thoughts on “Int?¬©gration totale”

 1. Niet het eiland (sorry, flauw)
  Eh… Jullie genieten? I take it?
  Ben tikkeltje afgunstig.
  Of niet.
  Zo druk hier dat ik eigenlijk nergens anders aan toe kom en wanneer ik even pauzeer met iets vloeibaars doe ik mijn mail e.d. (N.B.: “e.d.”)

 2. Je rust toch nog wel een beetje uit van zo’n schooljaar? Het weer is prut, mocht dat troost bieden, hoewel ik het wel fijn vind, zo’n 22 gr met wolken. Als de zon tevoorschijn komt, is het bloedheet. Het regent niet, ik sleep me suf met gieters.

  Eiland, eiland? ik ben te dom, want ik snap hem niet.

 3. Geen meelij nodig, hoor! Want met alles wat we doen wordt het erg mooi thuis.
  Vanmiddag ga ik jongeheer P. van zijn modderig Campzone (aka Swampzone) halen met de nieuwe voiture. (nou ja, nieuw, voor ons althans)

  Eiland? Suma.
  Ik dacht dat je het expres gedaan had, omdat het dames waren. Leek me echt een grapje voor jou.

 4. Oh, verrek, ik vergis me gewoon, ik had die Suma helemaal niet gezien. Die linker worstelaar is een jongen, Julien, die we van klein ventje hebben zien veranderen in een lang end. Het einde is overigens nog niet in zicht. Hij past nauwelijks nog op z’n paard.

Comments are closed.