Slappe hap

\

Elke dag ga ik even om 15:00 uur slapen, omdat ik niet meer k? n. Wat is dat nu weer voor onzin? Teek? Lyme? Oud? Teveel gehakt? Of gewoon een sluimerend virusje? Ik weet het niet, maar word er ondertussen knap gestoord van. Want ik slaap zogenaamd even tot 18:00 uur. En om 21:00 uur slaap ik weer verder. Ik ben niet moe, ik ben volkomen slap. Docteur Martin krijgt me niet te zien, die roddelt mij een beetje te enthousiast, hoewel een lekker antibioticakuurtje me wel zou lijken.

Ik lees nu op bed in mijn favoriete boek van deze vakantie. Vanavond moeten we weer naar de avondwielerwedstrijd, morgen alweer F?‚Äö?묢te des Patates in St. Fiel. Ouwe wielen missen we dit jaar, want de onderdelen van de 2cv moesten besteld, hij is pas dinsdag klaar, ook dat nog. Misschien identificeer ik me met mijn auto, dat zie je ook bij honden en hun baas.
Ik wil niet slapen! Ik wil leuke dingen!

3 thoughts on “Slappe hap”

  1. Ze zeggen dat als je ouder wordt je minder eet en minder slaapt. Ik eet als een havenarbeider en doe ‘smiddags een dutje. En dan val ik ‘savonds net zo gemakkelijk om 21.00 uur in slaap. Iedereen in mijn omgeving is altijd moe. Ik dacht dat wij aan het Sick Building Syndrome lijden maar daar kan bij jullie in de buitenlucht toch geen sprake van zijn.

  2. Op mijn werk heb ik er geen last van, daarom denk ik eigenlijk dat ik iets onder de leden heb. Weet je wat? Ik neem een paracetamolletje. Je weet maar nooit. Mooi weer! Ik ga naar buiten.

  3. Zou het de goede buitenlucht niet kunen zijn ? Gaat vanzelf over eens terug aan ‘t werk. Jouw situatie komt me zeer bekend voor…
    Jan

Comments are closed.