Verbrand gras


Twee weken niet gemaaid maakt geen verschil

De A1 was afgesloten, dat is de weg tussen Lille en Parijs, dus we moesten uitwijken naar Amiens, 65 km omrijden en vandaar door. Dat is een mooie streek, trouwens, Picardie denkelijk.
Vervolgens was er natuurlijk een ongeluk op de Boulevard P., waarbij de wachttijden zouden oplopen tot 50 minuten, als ik niet de dag daarvoor een alternatieve route op Bison Fut?©e had gevonden, zodat we konden ontsnappen aan de volgende file.

Het is kurkdroog hier, het gras is bruin. Binnen is de temperatuur opgelopen tot 25 gr Celsius. Een stenen huis met dikke muren, maar het voelt koel aan vergeleken met de hitte buiten. Ik heb iedereen alweer gezien, ook mevrouw G., waar ik melk heb gehaald.


Mijn Hollandsche splitter doet het

Nu even een middagtukje draaien, dan ben ik straks weer als nieuw. (Honden en cavia’s zien er erg gelukkig uit. Jammer dat de paardesla verpieterd is.)

2 thoughts on “Verbrand gras”

  1. Geniet!
    Hier is het inmiddels ook warm.
    Wij tegelen in het zweet ons aanschijns.

  2. Tis hollen of stilstaan, zegt onze buurvrouw, of er valt een hoeveelheid regen, die niet normaal is, of de aarde barst en het enige wat je kan doen is 3x/dag water voor de beesten halen.
    Dat zijn nog eens andere problemen.

Comments are closed.