Toetje


50 gr zachtgeroerde boter
350 gr pure chocola
150 gr kristalsuiker
4 grote eieren, losgeklopt
1 theelepel vanille-extract
50 gr gewone bloem
6 eenpersoons ‘pudding’-vormpjes, met boter ingevet
bakpapier

Die heeft Saar gemaakt, naar het recept van Nigella Lawson en ze waren super. Krokant korstje, nog zacht van binnen. Oei, lekker.

2 thoughts on “Toetje”

  1. Wat is dat ineens met chocolade toetjes. Sharina had ook al een recept. Wat doe je er eigenlijk mee, bij elkaar gooien en nog even bakken? We willen meteen aan de slag.

  2. Ik had geen tijd: ik zet de gebruiksaanwijzing er vanavond bij. Je maakt ze als chocomousse, maar dan met een beetje bloem erdoor (voorzichtig erdoor scheppen) en dan in de oven stand 5/6 etna. Nigella zegt 10-12 minuten, maar wij deden toch wel 20 minuten.

Comments are closed.