Over ons

In februari 2005 hadden we plotseling een boerderijtje met een stuk land in Frankrijk.

We doen elke keer verslag als we er zijn. We houden ons daar met de gewone Franse plattelanddingen bezig: bij de buren langsgaan, hout hakken, sleutelen, koken en eten en de tuin ontginnen.

Als we er niet zijn, slaan we tijd stuk met (schilder)werk, internet, koken, verlangen, eten en heel veel lezen.

Wegens technische storingen, ga ik verder op 2018.fransezaken.nl

3 thoughts on “Over ons”

 1. Wij hebben ook sinds 2005 een huisje in Frankrijk in de Zuid Bourgogne, dwz in de Brionnais. Ook wij zijn er heel happy hoewel we er alleen vertoeven van voorjaar tot eind oktober. Leuk om de verslagen en dierenverhalen te lezen. De fotos van tuin en dieren. Veel sukses met alles en na t werken nog tijd over te hebben om dingen te ontdekken.

 2. Is het niet heerlijk? Van voorjaar tot eind oktober vind ik lang, hoor.
  Zo’n winter als de vorige die van 2012-2013, die was echt niet leuk en duurde zo’n beetje tot begin juli. Dit jaar was het fantastisch, geen sneeuw gezien, behalve dan in Groningen in januari.

  En het is niet waar, dat je na een tijdje denkt, nu weer eens iets anders, helemaal niet, integendeel, nooit meer iets anders, denk ik.
  Onze buren zijn wel heel erg geweldig , daar boffen we enorm mee.

  Brionnais, dan ken je zeker -paul wel?

  En veel plezier, natuurlijk.

 3. Jazeker, Die Paul, is bijna mijn buurman, dus via zijn blog kwam ik hier terecht. Dun ligt in de montagne de Dun? Maar er zijn zoveel plaatsnamen in Frankrijk met dezelfde naam die in een heel ander departement liggen. Ik zag wel onze witte Charollais vriendinnen! Sukses met de arbeid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dagelijks leven in Frankrijk