Warm

Ik ging vanochtend onmiddellijk om 08:30 het laatste stukje hoog gras maaien, zodat we nu weer een stapel hooi hebben voor de cavia’s.
Om 11 uur kon niemand hier meer pap zeggen, zo perste de metereologische atmosfeer de energie eruit. Ik ben maar met een boekje gaan suffen. Er komt verder vandaag niks meer uit, denk ik.

De buren besproeien elke avond hun tuintje, maar daar ben ik een beetje terughoudend in: wat heeft dat voor zin? Alleen de tomaten krijgen nog iets van me, en de munt van de boot van R. Die was gewend met zijn voeten in het water te staan. De tomaat die we 3 weken geleden hebben geplant ziet er gezond uit, de rest is prut.


De koeien achter kunnen ons nu ook veel beter zien. Tjonge, wat zijn die beesten groot

Even weer even niks doen. (Ik trek er even de stekkers uit, want ik zie daar een donkere massa aankomen.)

3 thoughts on “Warm”

 1. Hallo, zie ik daar een dikke “dief” of in ‘t Frans een “gourmand” zitten in die tomatenplant. Het is die tak op de foto die ontspringt in het oksel van de bladtak. Wegbreken om dikke tomaten te krijgen !
  Achteraf als je uw handen wast niet schrikken van de gele kleur die je handen afgeven.
  Succes
  Jan

 2. Ga achter je schildersezel zitten en maak eens een mooi schilderij van die koeien. Ze staan niet voor niets te poseren.

 3. Ja, Jan, ik dief me suf. Het is al een wonder dat er ?¬?berhaupt een tomaat aan zit, want hij moet het immers helemaal zonder begeleiding doen. Tot nu dan, h?¬Æ?

  Ik vind die koeien zo prachtig. Die stiertjes vinden we (Yeva en ik) weer fysiek iets minder aantrekkelijk.

Comments are closed.