Alstublieft: uw Voordeelagenda

Junk mail

Ik schreef al in 2006 dat ik alleen maar lid ben van de postcodeloterij, omdat ik het niet zou kunnen verdragen als mijn vervelende buren miljonair zijn geworden en ik niet. Maar nu ze me voor een tweede keer een volstrekt overbodige en bovendien lelijke rotkalender met Libelletekst opdringen, overweeg ik serieus mijn abonnement op te zeggen. Dan zul je natuurlijk zien dat de kanjer volgende maand hier valt. Kanjer, kanjer, wie verzint zoiets?

Maar hoe kom je anders van die fysieke spam af? Ongelezen de prullenbak in. Of de postcodeloterij een proces aandoen vanwege derving van levensgeluk, zoals sommige andere mensen hebben gedaan.

3 thoughts on “Alstublieft: uw Voordeelagenda”

  1. Gek wor’je van die zooi! En idd, ik moet me er ook nog los van maken. Het idiote gebeurde bij de verhuizing, jaren geleden. Krijg je post in de trant van: maar wat als de prijs nu valt op uw VORIGE adres???? Of ik met 2 adresssen mee wilde spelen. Voor dubbele kosten natuurlijk. Niet gedaan. (Knap!) Op die manier moet ik van die hele postcodeloterij af natuurlijk. Want winnen doe je nooit. Ze hebben elke keer iets ingebouwd met uitzonderingen, extra nummers etc. etc. Wacht! Dat wordt mn goede daad voor de herfstvakantie. Ik ga er achteraan. En wanneer ik het kan, kun jij het ook 😉

  2. Je hebt gelijk, winnen doen we toch nooit, weg met die shit. Wel vielen een paar jaar geleden de buren aan het begin van de gracht in de prijzen, een BMW en 50.000. Terwijl zij dat nu net niet nodig hadden. Ik ga opzeggen.

  3. Klopt…..en zoals mijn amsterdamse moeder vroeger al zei: De duivel schijt altijd op de grote hoop!

Comments are closed.