Ongelukje

 

Vertaling van google van mijn verklaring voor de verzekering van een gevalletje pech of geluk.

Ik had vijf minuten voor het einde van de procedure, dus ik nam een doek stofvrij meubilair in de eetzaal. Mevrouw F. was trainen zijn middagmaal naast de keuken.

Na het verwijderen van het stof van het buffet in principe wilde ik weten of het mogelijk was verwijder het stof van de staande klok (naast het buffet), omdat het hout mij leek een beetje ruw (niet glad), dus in dit geval de stof niet verwijderen. Ik raakte het hout met mijn wijsvinger, als een streling, en ik besloot dat het niet het probleem: het hout was te ruw.

Ik draaide me om te gaan en nam – naar beneden – stof rond de naaimachine. Na zeven of misschien tien seconden hoorde ik een geluid en ik kon ik was sparen springen terug: de staande klok viel en begraasd me.
Ik was helemaal geschokt en dood van angst en ik liep in de keuken zeggende: de klok viel!
Mevrouw F. antwoordde: maar dit is geen reden om te huilen, de klok is niet vast.

Het hout van het lichaam (met name wandelen) werd beschadigd en de klok niet aan de muur zoals het hoort.

3 thoughts on “Ongelukje”

  1. Quelle histoire, vraiment plaisir. Nous espérons que l’assurance vous croyez parce qu’avec un doigt toucher une horloge avec le résultat que cette tombe, est très invraisemblable encore, vous avez le Duster dessus. Heureusement, votre Français mieux que cette traduction

Comments are closed.