Ander uiterlijk

Omdat de RSS-feed het niet meer deed, zoals Stephan helemaal uit Singapore meldde, ben ik aan het troubleshooten gegaan. Na eindeloos stap-voor-stap dingen uitsluiten heb ik de fout eindelijk gevonden. Ik begrijp eerlijk geen ene fluit van de onderliggende code, nee dat lieg ik, ik begrijp hem een beetje. Het zat hem helemaal niet in de code.

Tijdens dat zoekproces ben ik van template gezwitst. (Daar lag het ook niet aan)
Ik hou hem even zo.

1

Verder meld ik nog dat onze ouwe Marjolein dood is. 7 jaar. Moeten we weer naar Hillegom om een vriendje voor Soes te halen. A never ending story.

13 thoughts on “Ander uiterlijk”

 1. Hmm, vond die ronde ‘hoekjes’ om de templates-koppen wel errug jaloersmakend mooi. Was dat (te) veel werk?

 2. Ronde hoekjes, heel makkelijk. Gewoon een layertje in photoshop.

  Marjolein ligt natuurlijk in de diepvries. 24 februari is het geloof ik weer vakantie.

 3. Ja daar heb ik de atom link vandaan (van het FF icoon), maar onderaan de pagina staat een link RSS Entries en die doet het dus niet. De RSS Comments link doet het weer wel.

  Maar ik ben al tevreden hoor. Ik krijg nu weer mooi alles in mijn Thunderbird.

 4. Wat is het tijdverschil dat je nu aanwezig bent? Jullie lopen juist voor natuurlijk. 7 uur zie ik.
  Gaat Maya goed? Ik kijk altijd, hoor! Wat is dat toch heerlijk, zo’n baby.

 5. Kan je Soes niet vetmesten en met de kerst opeten om zo de vicieuze cirkel der cavia’s te doorbreken? Sorry Yeva en Saar. Grapje van je tante

 6. Daar zeg je zoiets.
  Yeva en ik reden tijdens een paardenrit langs allerlei ouwerwetse keuterboerderijtjes. Op het erf van ?¬©?¬©n daarvan stond een hok met wel 10 cavia’s, die het onmiddellijk op een fluiten zetten toen we er langs reden.
  “Hee, kijk, cavia’s”, zei ik nog onnozel.
  “Ja, die vreten ze op, die zijn lekkerder dan konijn”, zei R?¬©my.
  Ik dacht dat ze dat alleen in Zuid-Amerika deden, maar nee dus, ook in de Creuse.
  In dit kader zijn de dierenartsen helemaal niet goed snik, ik moest een keer 48 gulden betalen (=48 euro inflatiegecorrigeerd), voor een schurftbehandeling. Je krijgt van te voren geen offerte.
  E?©n keer hadden we een stervende caviababy en die wilden ze aan het infuus leggen! Dat vond ik zo belachelijk, dat ik die dierenarts geschrapt heb. De baby gaf de geest tijdens het bezoek, ik bedoel maar.

 7. Hahaha, dierenartsen en knaagdieren! Ooit kwamen we met ons zieke konijn bij de dierenarts. Volgens mij had ze longontsteking, want ze was erg benauwd. We checkten in bij de assistente en toen begon het lange wachten, totdat we opgeschrikt werden door een hoge gil. De patient (ons konijn) was al overleden in de wachtkamer, dus net op tijd wat betreft de rekening van de dierenarts….. Had je de andere mensen verschrikt moeten zien kijken toen we opstonden en vertrokken met ons dooie konijn,….

Comments are closed.