Totebel

Bakfietsen overal
Rijen bakfietsen voor de kinderopvang in de Boomspijker

Blij toe dat die dingen bij ons in FR niet bestaan. Waarom heb ik er de pest aan en met mij een heleboel anderen? Geen idee. Omdat het er zo ongelooflijk truttig en tobberig uitziet, dat gefiets. Een beetje onverdraagzaam, klopt, maar ik heb nooit beweerd dat ik verdraagzaam was, ik zou haast zeggen, integendeel.

Over onverdraagzaamheid gesproken, wie wil er nog homeopathische Elmex? Heb ik per ongeluk gekocht, terwijl ik dacht dat ze de verpakking hadden veranderd. Weet je hoe smerig dat is? Dat zal me leren en ik ga vandaag er niet weer over beginnen.
Iemand?

(Nog 1 nachtje slapen)

2 thoughts on “Totebel”

  1. Gelukkig ben ik uit de kleine kinderen. Maar toch vind ik het ( voor de kleine kinderen) een hele verbetering ten opzichte van die enge fietsaanhanger. Geniet in Frankrijk en ik duim (maar volstrekt overbodig, want ze haalt het gewoon) 😉

  2. Ja, ach, ik moet toch iets te mopperen hebben. Het is het bepaalde type jonge moeder, dat is het misschien, waar ik de senuwe van krijg. Alles even verantwoord en kinderen met propvolle agenda’s, dat werk. Het sal de kift wese.

    (Het diploma zal wel komen, maar C.L., dat is de vraag. Ambitieus meisje.)

Comments are closed.