Moord en doodslag

Even een berichtje tussendoor.

Guilty dog
Who, me? II

Kijk ik laatst heel suf uit het raam van de keukendeur de tuin in, zie ik Bleu vrolijk in de weer met iets bruins.
In de weer zijn met iets bruins, kent u deze uitdrukking?

Tot de waarheid eindelijk tot me doordrong, ik naar buiten stormde en die hond zo ongenadig op zijn lazer gaf, dat hij nu nog kruipt als ik mijn stem verhef.
Merde, merde en putain, wat was ik kwaad! Slachtoffer was kip Blondie, een van de Brahma’s, die ik had willen houden omdat ze zo beeld- en beeldschoon was.

Poor victim
Iets bruins

Ik heb haar geplukt en klaargemaakt voor consumptie. Kon ik dat ook eens oefenen. Maar hoe kon die kip toch zo stom zijn, binnen de hekken van de honden te gaan scharrelen? Merde.

Kijk, toen ze 3 weken was, ach, gosje:
3 week old chicks

5 thoughts on “Moord en doodslag”

  1. Wel sneu voor deze schone dame om zo aan haar eindje te komen, maar ik denk dat ze heerlijk smaakte. Nu zorgen dat t hier bij blijft!

  2. Klein logistiek foutje.

    Hond is nu op herhalingscursus. Hij was kennelijk even vergeten, dat dat ook niet mocht als ik er n?¨et bij was.

  3. Wat zijn ze groot, h?®? De zuivere Brahma-meisjes zijn naar de buren verhuisd, de hanen moeten nog een beetje groeien (tot ze helaas de pan in moeten), hoewel ze al overal bovenuit torenen. Ze ontwikkelen zich duidelijk langzamer dan de kinderen van de legkippen.

    Ik ga een zwart-met-gouden haan houden en dan moet vrees ik good old DSK het veld ruimen. Ik hou daarbij 3 andere hennetjes, twee X-Brahma’s en een ouderwetse boerenlegkipje. Hopelijk gaat er volgend jaar eentje broeden.

Comments are closed.